top of page
IMG_3607.jpg

'Presence will confront you with a lot of truth
and then it will hold you accountable.' 

Chris Bale

Embodied Presence traject

 

In dit traject gaat het om werkelijke aanwezigheid cultiveren in alles wat jij bent. In jouw lichaam, in jouw perceptie, in je bestaan, terug naar je essentie. Het gaat niet over dingen aan jezelf veranderen, want dat zou betekenen dat je jezelf zou afkeuren. Om een innerlijke ruimte in jezelf te leren kennen waar jij bedding geeft aan wat er is. Zodat jij niet de emoties, verhalen en gedachten wordt. 

Wat je in dit traject leert is terug te landen in de basis in jezelf, zodat je bewust de keuze maakt om oude patronen niet meer te leven maar als het ware in je op te nemen en te integreren: ze lossen dan op en 'vervallen'. Het idee of zelfs de noodzaak ergens vanaf te moeten komen, schuift achteruit. Je hoeft niet langer iets te fixen wat je fout had gedaan, je hoeft niets te bereiken noch iets goed of beter te doen. Je beweegt voorbij de dualiteit van 'goed en fout', 'leven en dood', 'het mannelijke en het vrouwelijke', en komt in een bewustzijn van heelheid, harmonie en balans.

 

Je perceptie verschuift en de wereld ziet er nu anders uit, meer in lijn met jouw Essentie, jouw natuurlijke staat van Zijn. Je authentieke natuurlijk leiderschap is ontwaakt en je creëert je leven nu zelf.

Je oefent en herinnert je om je energetisch te verbinden met de aarde en de kosmos. Je verticale basisverbinding in dit leven. En je leert om in je lichaam je energiecentra in je Bekkengebied, Hartcentrum en Hoofdcentrum in balans te brengen en te houden: letterlijk Embodied. Vanuit deze verticale basis, kun je je – voorbij je oude angsten, trauma, onveiligheid en patronen – opnieuw horizontaal verbinden met nieuwe situaties in je omgeving, met andere mensen, je partner, ouders, je kinderen, collega’s, vrienden. Dit gaat nu evenwel vanuit een vrijheid en ontspanning, vanuit je ware Zelf – en dat is niets hogers, dat ben Jij gewoon zelf – en in energetische verbinding met Alles om je heen. En vervolgens leer je bewuster en vrijer je eigen leven te creëren en vorm te geven; ontspannen en in lijn met jezelf, met wie en wat je van nature bent: Je Authentieke zelf.

 

IMG_1408.JPG

Wanneer is dit traject iets voor jou?

༄ Als je voluit wilt leven vanuit je authentieke zelf! 

༄ Als je je bestaansrecht ontleent aan anderen

༄ Als je twijfelt of je wel (voldoende) gezien wordt

༄ Als je goedkeuring, veiligheid, controle buiten je zoekt

༄ Als je je los, afgescheiden, voelt van je bestaan

༄ Als je voelt dat het leven jou leeft, in plaats van jíj je leven

༄ Als je seksualiteit op een diepere laag wilt beleven

༄ Als je last hebt van burn-out of HSP klachten

༄ Als je een alleen geboren tweeling bent of dat vermoedt

༄ Als je meer in je lichaam aanwezig wilt zijn

༄ Als je wilt verschuiven van Doing naar Being

༄ Als je steeds zo hard werkt, maar het is nooit genoeg

༄ Als je wilt begrijpen dat hier bestaan al genoeg purpose is

Embodied Presence traject

Dit traject omvat een reeks van 6 transformerende sessies van
1,5-2 uur. De sessies zijn wekelijks en zo nodig hebben we tussentijds contact via WhatsApp video. 

​​

Investering: € 1250,- 

Doe je dit traject zakelijk? Dan komt er 21% BTW op dit bedrag.

GXYW0282.JPG
bottom of page