top of page
IMG_5724.JPG
' Concerning matter, we have been all wrong. What we have called matter is energy, whose vibration has been so lowered as to be perceptible to the human senses. There is no matter.' 

Albert Einstein

Mentoring

Deze service is speciaal voor professionals die over een specifiek vraagstuk willen praten. We diepen in 1 intensieve transformatie sessie jouw vraag uit. Je bent staflid, leidinggevende, manager, directeur of bestuurder bij een corporate of werkt bij een overheidsorganisatie. Stel je vraag.

Je bent een collega coach, therapeut of psycholoog en komt trauma tegen precies in jouw thema van overdracht en tegenoverdracht waar je opheldering en meekijken op prijs stelt. Via deze sessie ontdek je een andere invalshoek waardoor zich een nieuw veld opent voor jou en je cliënt. 

 

We werken je vraag uit, soms met een systemische opstelling en we relateren en ervaren de vraag altijd via jouw lichaam. Via een Qigong practise cultiveren en activeren jouw life force energy en Inner Alchemy. Je hoofd heeft lang genoeg gemaald of je in de maling genomen. Nu is het tijd om je weten in te schakelen. Je bent weer aligned en op 1 lijn met je authentieke zelf, terug naar je essentie, na deze sessie.

Naast deze effectieve 1:1 sessie, is het ook mogelijk om een serie van deze transformerende sessies te boeken in een Authentic Leadership Traject.

Dit is voor jou als:

༄ Als je wilt sparren over de dynamiek in je management team

༄ Als je in je loopbaan steeds tegen dezelfde conflicten aanloopt

༄ Als je teveel in aanpassing en verdediging schiet en je bent er wel klaar voor
     dat te veranderen, of je bent er wel klaar mee en wilt een nieuw antwoord

༄ Als je zin hebt om met andere cliënten aan de slag te gaan in je praktijk 

༄ Als je een cliëntvraag hebt die echt raakt en waar je moeilijk bij aanwezig blijft

༄ Als je niet in slachtoffer en dader wil denken, maar toch blijf je erin verstrikt

༄ Als je je vechtscheiding zat bent, en echt een verschuiving in jezelf kiest

11fbb32a-e98e-4550-bbc2-edc823a8a79f.JPG

Mentoring sessie

Deze sessie duikt intensief en diep in jouw vraag en duurt 2,5 tot 3 uur. Als je wilt kijken we na een week nog even terug via WhatsApp video. Hoe is de ontdekking in de praktijk en op je werk uitgepakt?
​​

Investering: € 333,- exclusief BTW.

Er komt 21% BTW op dit bedrag in je zakelijke factuur.

Authentic Leadership

Dit traject van 7-9 sessies is speciaal voor professionals over hun leiderschap in hun primair zakelijke setting. Kerndoel is om 'leider te zijn' zoals je die van nature in essentie bent, in plaats van 'dé leider' te spelen. De serie sessies wordt op maat samengesteld met ingrediënten zoals systeem opstellingen, onderzoek in de M- en F-lijnen, huidige en toekomstige functies, afgestemd op de organisatie in overleg met bijvoorbeeld de HR-staf en direct leidinggevenden (CEO, CCO etc.).

Investering: € 2997,- exclusief BTW.

Er komt 21% BTW op dit bedrag in je zakelijke factuur.

bottom of page