top of page
IMG_2611.JPG

Relatiebegeleiding

 

Het kernthema in relatiebegeleiding is de balans tussen het masculiene en feminiene, primair in jezelf en secundair in je relatie tot anderen: je moeder en vader afzonderlijk, je ouders samen, je kinderen, je grootouders, collega's, vrienden, kennissen, je partner en ex-partners. In deze service leer je je eigen Inner Unity kennen en Inner Sexual Alchemy hanteren: je innerlijke man en vrouw komen in harmonie en balans.

In onze projectie als mens hier in dit bestaan, leven we in dualiteit van goed en kwaad, donker en licht en de ultieme polariteit is tussen het masculiene - ons bewustzijn of spirit zo je wilt - en het feminiene, weerspiegeld in het bestaan - de levendigheid - zelf. Vrijwel alle macht- en angstspelen waarmee we in ons dagelijks leven te maken hebben, zijn terug te voeren op een disbalans in de verhouding tussen deze twee polen. Elk misbruik, elke mishandeling, elke narcistische bezetting, elke manipulatie zowel in relaties tussen personen als in zakelijke conflicten en zelfs oorlogen en beïnvloeding via media zijn hierop gebaseerd.  In deze relatiebegeleiding leer je om deze polariteit terug in balans te brengen en om je eigen heelheid te ervaren en te vertrouwen als baseline in jezelf en om je vanuit die bedding te verbinden met anderen.

'For me, sex is two people

intertwining in love and waiting

for God to enter the room'

Chris Bale

 

Voor Vrouwen: 4 sessies 

De invalshoek voor relatiebegeleiding voor vrouwen is meer energetisch vanuit mijn aanwezigheid in volwassen mannelijke energie. Energetisch wordt haar vrouwelijkheid daarmee uitgenodigd om zich te tonen en die verkennen we in de sessies. Waar de man zichzelf volwassen kan dragen en aanwezig zijn, embodied present, in zijn bekken, daar opent de vrouw haar hart. De kracht en stroming van energie die ze dan kan ervaren, is vaak nog niet eerder door haar zo bewust beleefd. We kijken ook terug naar de relatie met je ouders en de hechting-stijl die je hebt ontwikkeld: is die veilig, angstig, vermijdend of angstig-vermijdend? We kunnen een Inner Unity en Sexual Alchemy opstelling doen en kijken naar je vroegere en huidige relaties. De laatste sessie focussen we op je bewust gecreëerde relatie: welke relatie klopt met jouw diepste wezen in essentie?

Voor Mannen: 4 sessies

De relatie begeleiding voor mannen vertrekt vanuit mentoring: hoe leef jij als man in belichaamde volwassenheid ten opzichte van jezelf en mannen en vrouwen om je heen? Hoe ervaar jij Life Force Energy in je lichaam zonder te vervallen in porno, Netflix, pompen in de gym, vluchten in je werk, alchohol of drugs. Hoe positioneer en belichaam jij jezelf ten opzichte van Divine Feminine (en dat kan zowel in een man als vrouw belichaamd zijn). Je leert je kinderachtige gedragen achterwege te laten. Niet steeds je mama tegen te komen in je partners. We kijken ook terug naar de relatie met je ouders en de hechting-stijl die je hebt ontwikkeld: is die veilig, angstig, vermijdend of angstig-vermijdend? We kunnen een Inner Unity en Sexual Alchemy opstelling doen en kijken naar je vroegere en huidige relaties. De laatste sessie focussen we op je bewust gecreëerde relatie: welke relatie klopt met jouw diepste wezen in essentie?

Voor koppels: 8 sessies 

In deze serie van 8 sessies, komen jullie aan het begin en eind samen als koppel in begeleiding. En tussendoor hebben jullie ieder apart 3 individuele sessies waarvan 1 een Pelvic Embodiment sessie bij therapeut Lynne van der Mijl. We kijken naar de dynamieken en patronen in jullie relatie en hoe jullie relatie klopt met jouw diepste wezen in essentie. Relateren jullie veilig, angstig, vermijdend of angstig-vermijdend? Hoe is het met de balans van jullie Inner Unity en Sexual Alchemy? De combinatie van individuele en duo sessies biedt een veilige bedding om alles wat binnen jullie relatie speelt te openen, te beleven, te ervaren en belichamen. 

Pelvic Embodiment

Pelvic Embodiment is een vorm van lichaamswerk, waarbij je uitgenodigd wordt om dieper contact te maken met je bekkengebied. Veel van de thema's die je tegen kunt komen als uitdagingen in je relatie hebben betrekking op de ervaringen en trauma's die opgeslagen liggen in je bekken. Denk aan; hechting, veiligheid in jezelf & je plek weten, seksualiteit en kindervaringen. Deze thema's kunnen (on)bewust veel invloed uitoefenen op de dynamiek die jij en je partner samen hebben. Daarom zit er in deze reeks voor allebei een Pelvic Embodiment sessie bij Lynne, waarbij je onder andere hier contact mee maakt. Hier lees je meer over Lynne en Pelvic Embodiment.

Rooted Rising september 2022 website formaat-120.jpg

Wij, Lynne en Marcus, belichamen dagelijks deze ontdekkingsreis van authentiek relateren en we zetten onze eigen ervaringen in bij het begeleiden van koppels. Juist onze verschillen in onszelf en onze aanpak als therapeut, werken als een rijke voedingsbodem waarin elk thema en onderdeel alle ruimte kan krijgen die het nodig heeft. 

IMG_2424.JPG
Dit is iets voor jou en jullie als:

༄ Als je meer juice en passie wilt in jullie relatie

༄ Als je onveiligheid en wantrouwen ervaart tussen jullie

༄ Als je de vrije liefdesstroom wilt terugvinden  

༄ Als je de seksuele levensenergie weer wilt aanwakkeren

༄ Als je relaties steeds op dezelfde manier 'mislukken'  

༄ Als je werkelijke verbinding en vrijheid wilt ervaren 

༄ Als je worstelt met ontrouw en overspel

༄ Als je bijna gaat scheiden en een ultieme lijmpoging doet

Voor Koppels:

In deze reeks van 8 sessies gaan jullie samen en individueel aan de slag met je mannelijke en vrouwelijke energie en de verbinding daartussen. Door deze bril gaan we ook naar jullie relatie kijken en leer je een volwassen relatie creëren waarbij vrijheid, levenslust en energie stromen! 

  •  Start 1 sessie samen met Marcus

  • Elk 3 individuele sessies, inclusief 1 Pelvic Embodiment sessie bij Lynne 

  • (Hier lees je meer info over Pelvic Embodiment)

  • 1 sessie samen als afsluiting met Lynne & Marcus samen

Investering: € 2000,- 

Doe je dit traject zakelijk? Dan komt er 21% BTW bij.

pexels-anastasiya-lobanovskaya-792777.jpg
Relatiebegeleiding

Individueel traject:

In deze reeks van 4 sessies leer je jezelf All-in kennen met de aandachtspunten specifiek voor de vrouw of de man zoals hierboven toegelicht. 

Investering: € 1000,- 

Doe je dit traject zakelijk? Dan komt er 21% BTW bij. 

bottom of page